Επεξεργασία τροφίμων
Πλήρεις γραμμές επεξεργασίας για:
- Πατάτες και για παράγωγα πατατών.
- Καρότα, παντζάρια, κρεμμύδια κ.α. σε ροδέλες, κύβους, χυμούς.
- Ελιές, πιπεριές και αγγούρια
- Σπανάκια, αγκινάρες, κουνουπίδια
- Ντομάτες
- Θαλασσινά
- Φρούτα και παράγωγα φρούτων
- Μέλι
- Προϊόντα προς κονσερβοποίηση ή κατάψυξη.
Πλήρεις γραμμές παραγωγής:
- Έτοιμων φαγητών
- Μαγιονέζας, ρώσικης σαλάτας, ταραμοσαλάτας, μελιτζανοσαλάτας, τονοσαλάτας, και άλλων ορεκτικών.
- Μαρμελάδας
- Γλυκών κουταλιού και φρουϊ γλασσέ.